Koncerter

STRUER JAZZKLUBSØNDAG DEN 20. NOVEMBER KLOKKEN 14:00

Helledie "Værkstedet", Hjermvej 31A, Struer


Pris ikke medlemmer: 150 kr.
Medlemmer af Struer Jazzklub: 100 kr.

Tillæg for frokosttallerken 100 kr. (skal bestilles senest fredagen inden), spisning fra klokken 13:00


Jerry Bergonzi: Sax
Carl Winther: Piano

Johnny Åman: Bas
Anders Mogensen: Trommer


Efter kvartettens første udgivelse i 2011 gik de hurtigt hen og blev en fast enhed som både anmeldere og publikum i store dele af Europa, New York og Boston har taget til deres hjerter. I efteråret sidste år indspillede de således materiale til endnu en udgivelse, TETRAGONZ. Jerry Bergonzi selv har kun rosende ord om samarbejdet, og det er tydeligt at inspirationen er delt mellem Winther og Bergonzi.

Jerry Bergonzi er en af de helt store saxofonister, som har præget jazzscenen de sid¬ste 35 år. Han er eksponent for ekspressionistisk musik med rod i hard bop tra¬ditionen og er en kunstner, der musikalsk har meget på hjertet. Han er efterspurgt i hele verden og har turneret med en række andre internati¬onale jazzartister som Miles Davis, Joey Calderazzo og saxofon ikonet Michael Brecker, der kort og kort betegner Bergonzi som ’Verdens bedste saxofonist’.

Pianisten Carl Winther er blevet kaldt for ’ny hård nyser i dansk jazz’. Han lyder dog hverken ny eller uerfaren, når han uimponeret stiller op med en af jazzens helt store saxofonister og spiller potent Jazzmusik med stort J. Han er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København, hvor han blev optaget i 2006, og har sideløbende indsamlet værdi¬fulde erfaringer fra jazzscenen i selskab med en række fremtrædende musikere.

Bassisten Johnny Åman er fra Finland, nu bosat i Malmø, og en af de for tiden mest benyttede bassister i Sverige, der har turneret over hele Europa og i det meste af Asien.

Den initiativrige Anders Mogensen har siden de tidlige 1990’ere været en efterspurgt trommeslager både herhjemme og i udlandet. Han har, som en særdeles dynamisk trommeslager, en række fine plader bag sig og har bl.a. udviklet sit trommespil ved samspil med saxofonister som Bob Berg, David Liebman, George Garzone og altså Bergonzi.

 


 

  

  

Kontakt

Formand
Steen Christensen
Nørgårdvej 30
7600 Struer
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Kontakt

Ulrich Helledie
Hjermvej 33
7600 Struer
40 40 00 04
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Booking

Alle henvendelser omkring booking:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyhedsbrev

Hvis du ønsker at få tilsendt nyheder fra Struer Jazzklub, kan du tilmelde dig her.

S5 Box