Koncerter

STRUER JAZZKLUB
SØNDAG DEN 21. MAJ KLOKKEN 14:00

Helledies "Værkstedet", Hjermvej 31A, Struer


Pris ikke medlemmer: 150 kr.
Medlemmer af Struer Jazzklub: 100 kr.

Tillæg for lille frokosttallerken 100 kr. (skal bestilles senest fredagen inden), spisning fra klokken 13:00


Som en snørklet togtur igennem musikalske landskaber er Røgsignal en evigt foranderlig rejse. Fra tågede sletter til frodige skove indbyder musikken til en længselsfuld tilstand, hvor lytteren kan lade sig omfavne af indtryk og oplevelser. Alt imens træerne udenfor vinduet langsomt stryger forbi, mødes enkle melodier båret af elektrisk guitar og gamle keyboards med pulserende beats. I samspillet opstår drømmende, instrumentale sange, hvor et væld af forskellige lyttere kan finde fælles ståsted mellem en insisterende fremdrift og tålmodig, vestjysk ro.

I maj 2016 udgav Røgsignal debutplade på 12” vinyl. ‘Pletter På Solen‘ er essensen af et års sangskrivning, koncerter og kreative kollaborationer, men i virkeligheden også kulminationen af snart fem års eksistens i den danske musikundergrund. Albummet er udgivet af bandet selv, optaget og mixet af Jacob Worm (Aarhus Jazz Orchestra, Pauseland m.fl.) og mastereret af John Fomsgaard (Ibrahim Electric, Girls In Airports m.fl.)

Pladen har fået en varm modtagelse af publikum, anmeldere og ikke mindst P8-jazz, der har haft flere af sangene i rotation siden udgivelsen.

”Alt i alt byder Røgsignal på kompositorisk stil og opfindsomhed, et tæt og fornemt sammenspil, ja, en lyd, der bare er god at være i stue med.” Om ‘Pletter På Solen’. Berlingske, juni 2016 (5/6 stjerner)

”Der er noget udlængsel og tristesse over hele ind- og udtrykket. Noget drømmende og uforklarligt. Smukt og beroligende. LPen er gennemført flot.”  Om ‘Pletter På Solen’. Ivan Rod, GAFFA, november 2016 (4/6 stjerner)

Det er en fornøjelse af de større, når et band har arbejdet så indgående med sin lyd og sit udtryk. Røgsignals første regulære udspil er ambitiøst og sammenhængende.” Om ‘Pletter På Solen’. Jazznyt, juni 2016

”… Røgsignal skaber melodisk smukke og drømmende klange…”Politiken, juli 2016

I forbindelse med debutpladen og to mindre udgivelser før denne, har Røgsignal spillet koncerter i det meste af Danmark. Både under diverse (jazz)festivaler, som support for andre navne og under turnéer på både spillesteder og efter – / højskoler. Alene, og i samarbejde med forfattere, illustratorer og visuals-kunstnere. I september 2016 var bandet en del af et ekskusivt line-up under Aarhus Festuges store satsning for alternativ musik; ‘Ujazz‘, imens bandet i april 2017 indleder en længere solo-turné.

 

Jakob Lauritsen – Rhodes
Nikolaj Bugge – Guitar
Henrik Lauritsen – Bas
Jonas Møller Andreasen – Trommer 

http://rogsignal.dk/ 

 

 

  

Kontakt

Formand
Steen Christensen
Nørgårdvej 30
7600 Struer
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Kontakt

Ulrich Helledie
Hjermvej 33
7600 Struer
40 40 00 04
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Booking

Alle henvendelser omkring booking:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyhedsbrev

Hvis du ønsker at få tilsendt nyheder fra Struer Jazzklub, kan du tilmelde dig her.

S5 Box