Koncerter

STRUER JAZZKLUBLØRDAG DEN 5. MAJ KLOKKEN 14:00

Struer Musikskole, Bredgade 6, Struer


Pris ikke medlemmer: 150 kr.
Medlemmer af Struer Jazzklub: 100 kr.
Under 21 år: Gratis

Tillæg for frokosttallerken fra Restaurant Ved Fjorden 100 kr. (skal bestilles senest fredagen inden), spisning fra klokken 13:00

Du bestiller mad ved at sende Ejnar en SMS på 29925384 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


ARGENTINSK TANGO MØDER NORDISK JAZZ.

SALUZZI (AR) FRACCHI (AR) BISGAARD (DK) er en skøn nydannet trio, der kombinerer sydamerikanske og nordiske rytmer og klange. Musikken henter inspiration i argentinsk tango og zamba samt grooves og stemninger fra den nordiske jazz.

Trioen, der gav sin første koncert i Buenos Aires i februar 2017, mestrer det fabulerende, poetiske og ekspressive. Den består af José Saluzzi (guitar), Juan Fracchi (kontrabas) og Ulrik Bisgaard (trommer), der hver især har udgivet cd’er i grænselandet mellem jazz og tango. Repertoiret, der består af originale numre af Saluzzi og Fracchi, blander tætte rytmiske passager og frie lyriske forløb, hvor det melankolske slår over i det muntre og energiske. Et frugtbart musikalsk møde finder med denne trio sin form.

Fakta om musikerne
José Saluzzi er et etableret navn på den internationale jazzscene. Han har sammen med Dino Saluzzi og Marc Johnson og Palle Danielsson indspillet på ECM (Cité de la Musique, 1998 og Responsorium, 2003).
Juan Fracchi er en efterspurgt bassist inden for både tango nuevo og jazz. Han har bl.a cd’en Sin Seguro (2007) bag sig.
Ulrik Bisgaard har med orkestret TangoJazz udgivet cd’en ’Milonga triste’ i 2014. Han er en eftertragtet trommeslager i dansk jazz. Han har udover TangoJazz optrådt med bl.a. Jens Jefsen, Christian Vuust, Hans Esbjerg og Jens Viggo Fjord.
 
José Saluzzi (AR) : Guitar
Juan Fracchi (AR): Kontrabas
Ulrik Bisgaard (DK): Trommer
 
Er du interesseret i tango vil der være tango-introduktion ved Kulturforeningen Tango MidtVest mellem 12:45 og 13:45, dette er inkluderet i billetten.
 
 
 

Kontakt

Formand
Steen Christensen
Nørgårdvej 30
7600 Struer
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Kontakt

Ulrich Helledie
Hjermvej 33
7600 Struer
40 40 00 04
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Booking

Alle henvendelser omkring booking:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyhedsbrev

Hvis du ønsker at få tilsendt nyheder fra Struer Jazzklub, kan du tilmelde dig her.

S5 Box