Koncerter

STRUER JAZZKLUB


FREDAG DEN 23. NOVEMBER KLOKKEN 20:00
"Værkstedet" Helledie, Hjermvej 31A, Struer


Pris ikke medlemmer: 150 kr.
Medlemmer af Struer Jazzklub: 100 kr.
Under 21 år: Gratis

Tillæg for julemad fra Restaurant Ved Fjorden 150 kr. (skal bestilles senest mandagen inden), spisning fra klokken 18:00

Du bestiller mad/billet ved at sende Ejnar en SMS på 29925384 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Mathias Heise - mundharpe
Niels Ole Sørensen - hammondorgel
Uffe Steen - guitar
Esben Bach - trommer 
 
Udover at være aktiv med at arrangere 'Jazzy Days i Tversted' så vælger lederen af festivalen Niels Ole Sørensen også at være aktuel som udøvende musiker. Han er nemlig organist og med trioen Organic 3 får han afløb for lysten til at spille souljazz. Og gruppen begejstrer ethvert publikum i dette land med deres organiske og energiske funky- og blues mættede jaaazzmusik.

Kapelmesteren er på sit Hammondorgel en funky herre, der ikke bare lægger en solid bund men også kan fyre den af i nogle overraskende og intelligente soli. Og så han han en evne til at komponere numre der sidder lige i skabet. Selv hårdkogte hammondafficionados bliver nødt til at tjekke ham ud!

Trommeslageren Esben Bach er imponerende bag stikkerne. Hans dynamiske og samtidig teknisk overlegne trommespil er en fornøjelse at høre.

Gennem en lang karriere har Uffe Steen udviklet et originalt og personligt udtryk på instrumentet, hvilket giver hans musik et umiskendeligt præg og etableret ham som landets måske bedste guitarist. Spillet er medrivende, opfindsomt og aldrig forudsigeligt, og bevæger sig ubesværet mellem blues, pop og jazz ved hjælp af hans originale, sammenhængende og glidende bluesfrasering.

De oser ud af musikerne at de nyder at spille med hinanden og det smitter af på musikken og ikke mindst publikum som vi håber at se rigtig mange af.
 
 
 

Kontakt

Formand
Steen Christensen
Nørgårdvej 30
7600 Struer
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Kontakt

Ulrich Helledie
Hjermvej 33
7600 Struer
40 40 00 04
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Booking

Alle henvendelser omkring booking:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyhedsbrev

Hvis du ønsker at få tilsendt nyheder fra Struer Jazzklub, kan du tilmelde dig her.

S5 Box