STRUER JAZZKLUB

Stuer Jazzklub blev stiftet i foråret 2014, for at udvide antallet af jazzarrangementer i Struer?

Vores tanke er, at skabe et blandet repertoire, samt at afholde disse koncerter i en uformel atmosfære og ofte med forudgående spisning.

Mener du også, at det kunne være spændende at være med til – eller kunne du bare godt tænke dig at blive medlem i Struer Jazzklub, så bliv tilmeldt her.

Struer Jazzklub

Steen Christensen
Nørgårdvej 30
7600 Struer

Ulrich Helledie
Hjermvej 33
7600 Struer
40 40 00 04

Booking

Alle henvendelser omkring booking:

Nyhedsbrev

Hvis du ønsker at få tilsendt nyheder fra Struer Jazzklub, kan du tilmelde dig her.

S5 Box