Skip to main content

Kontakt Struer Jazzklub på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Formand
Steen Christensen // Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kasserer
Ejnar Johannesen // Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Øvrig bestyrelse:
Kristian Larsen
Peer Daugbjerg
Per Fischer
Per Odgaard
Søren Rauff


Medlemsskab af Struer Jazzklub:

Medlemskabet er personligt og koster 250,- årligt.
Medlemmer får 50,- i rabat pr. koncert.

Gå til betaling af medlemskab via:

Booking

Vi er glade for din/jeres interesse i at spille i Struer Jazzklub.
Vi booker primært professionelle musikere og bands på et højt kunstnerisk niveau. Den musikalske profil er ”moderne jazz” som den spilles i dag, defineret i videste forstand.

Vi arrangerer omkring 6-8 koncerter om året. Det betyder at vi ikke kan tilbyde alle der henvender sig en aftale - desværre - men vi bestræber os på at nå ud i alle hjørner af jazzen over tid.

Kontakt vedr. booking kan (udelukkende) ske via vores mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi forsøger at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt, medmindre de helt åbenlyst er genereret automatisk eller falder uden for vores profil.
Bookingopgaven varetages af vores bookingudvalg i fællesskab.
Vi er en lille klub med begrænsede midler, og kan derfor som udgangspunkt heller ikke tilbyde ekstraordinære honorarer.
Derimod sætter vi en ære i at behandle musikerne godt, herunder at servere en middag umiddelbart inden koncerten - hvilket vi er berømt for i musikerkredse.
Vi forventer til gengæld at du/I er behjælpelig med relevant pressemateriale såsom tekst/billeder/lyd og videoklip ligesom at musikerne, er dem der fremgår af det tilsendte PR materiale (og kontrakten naturligvis).

Med venlig hilsen
Struer Jazzklub